Política de Privacitat, condicions d’ús i avís legal

INTRODUCCIÓ

Si estàs aquí és perquè vols saber més sobre les obligacions i drets que et corresponen com a usuari d’aquesta web deshuesadoschacon.es i això està molt bé. El nostre deure és informar-te i el teu estar degudament informat.

En aquesta Política de Privacitat i avís legal t’informarem amb total transparència sobre la finalitat d’aquest lloc web i tot el que afecta a les dades que ens facilitis, així com de les obligacions i drets que et corresponen.

Creem aquestes condicions d’ús i avís legal amb l’objectiu de aportar-te les garanties, la seguretat i la transparència que, com a usuari et corresponen, a l’hora d’utilitzar aquest web.

Per començar, has de saber que aquest lloc web s’adapta a la normativa vigent en relació amb la protecció de dades, el que afecta a les dades personals que ens facilitis amb el teu consentiment exprés i a les cookies que utilitzem perquè aquest lloc web funcioni correctament i pugui desenvolupar la seva activitat.

Concretament, aquesta web s’ajusta al compliment de les següents normatives:

 

El RGPD (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques) que és la nova normativa de la Unió Europea que unifica la regulació del tractament de les dades personals en els diferents països de la UE.

 

La LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, el Reglament de desenvolupament de la LOPD) que regula el tractament de les dades personals i les obligacions que hem d’assumir els responsables d’una web o un bloc a l’hora de gestionar aquesta informació.

 

La LSSI (Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic) que regula les transaccions econòmiques a través de mitjans electrònics.

 

TITULARITAT DE LA PÀGINA WEB

El responsable i titular d’aquest lloc web deshuesadoschacon.es és:

Nom: DESHUESADOS CHACON S.L.

NIF: B55190771

Domicili Social: C / Brida N º 5 17800 Olot – Girona

Activitat del lloc web: Publicació de continguts i recomanació de productes i serveis.

Correu electrònic contacte: deshuesadoschacon@deshuesadoschacon.es

Les dades que ens facilitis amb el teu consentiment exprés, i d’acord a l’ús establert en aquesta Política de Privacitat, seran incorporades a un fitxer automatitzat degudament controlat i protegit segons les directrius de compliment i custòdia que marca l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, en el qual el responsable d’aquest fitxer és: deshuesadoschacon.es. Això vol dir que les teves dades estan segurs, d’acord al que estableix la llei.

Les dades personals que ens facilitis, sempre amb el teu consentiment exprés, s’emmagatzemaran i tractaran amb les finalitats previstes i descrits a continuació en aquesta Política de Privacitat, fins al moment en què ens demanis que els eliminem.

T’informem que aquesta política de privacitat pot ser modificada en qualsevol moment, per tal d’adaptar-la a novetats legislatives o canvis en les nostres activitats, sent vigent la que en cada moment es trobi publicada a la web. Aquesta modificació se’t notificarà abans de la seva aplicació.

 

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Has de saber, per la teva tranquil·litat, que sempre et demanarem el teu consentiment exprés per a demanar les teves dades amb la corresponent finalitat especificada en cada cas, el que implica que, en cas d’atorgar aquest consentiment, has llegit i acceptat aquesta política de privacitat.

Les condicions particulars que puguin establir-se, tenen per finalitat regular tant la posada a disposició de la informació com les relacions comercials que sorgeixin entre deshuesadoschacon.es i els usuaris de la pàgina web.

En el moment en què accedeixis i utilitzis aquesta web, assumeixes la teva condició d’usuari amb els teus corresponents drets i obligacions.

 

REGISTRE I FINALITAT DE LES TEVES DADES

En funció del formulari o secció a la qual accedeixis, et demanarem exclusivament les dades necessàries amb les finalitats descrites a continuació.

En tot moment, hauràs de donar el teu consentiment exprés, quan et sol·licitem informació personal per diferents motius:

Les finalitats concretes que particularment s’indiquin en cadascuna de les pàgines o seccions on aparegui el formulari de registre o contacte electrònic.

Amb caràcter general, per a atendre les teves sol·licituds, comentaris, consultes o qualsevol tipus de petició que facis com a usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que posem a la teva disposició

Per informar sobre consultes, peticions, activitats, productes, novetats i / o serveis; via e-mail, fax, WhatsApp, Skype, telèfon proporcionat, sms i mms.

Per enviar comunicacions comercials o publicitàries a través de qualsevol altre mitjà electrònic o físic, que possibiliti realitzar comunicacions.

Aquestes comunicacions, sempre seran relacionades amb els nostres productes, serveis, novetats o promocions, així com aquells productes o serveis que puguem considerar del teu interès i que puguin oferir col·laboradors, empreses o “partners” amb els que mantinguem acords de promoció o col·laboració comercial.

Si és així, et garantim que aquests tercers mai tindran accés a les teves dades personals, amb les excepcions reflectides a continuació, sent en tot cas aquestes comunicacions realitzades per part de deshuesadoschacon.es, com a titular de la web.

 

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i modificació de les dades que facis arribar a deshuesadoschacon.es exonerándonos de qualsevol responsabilitat referent a això.

És a dir, a tu et correspon garantir i respondre en qualsevol cas de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i et compromets a mantenir-los degudament actualitzats.

D’acord a l’expressat en aquesta Política de Privacitat, acceptes proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

 

BAIXES DE SUBSCRIPCIÓ I DRET DE REVOCACIÓ

Com a titular de les dades que ens hagis facilitat, podràs exercir en qualsevol moment els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, enviant-nos un correu electrònic a deshuesadoschacon@deshuesadoschacon.es

Igualment, podràs donar-te de baixa en qualsevol moment per deixar de rebre la nostra newsletter o qualsevol altra comunicació comercial, directament des del mateix correu electrònic que hagis rebut o enviant-nos un correu a deshuesadoschacon@deshuesadoschacon.es

 

ACCÉS A DADES PER COMPTE DE TERCERS

Per poder prestar serveis estrictament necessaris per al funcionament i desenvolupament de les activitats d’aquest lloc web, us informem que compartim dades amb els següents prestadors de servei sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Pots tenir la total tranquil·litat que aquests tercers no podran utilitzar aquesta informació per a cap altra finalitat que no estigui regulat específicament en les nostres relacions amb ells en virtut de la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Aquest lloc web està allotjat en Tesys Internet SLU , Amb marca comercial PiensaSolutions, que proporciona els serveis de hosting perquè puguis accedir i navegar pel nostre lloc. Pots consultar la política de privacitat i altres aspectes legals d’aquesta empresa en el següent enllaç: Enllaç condicions d’ús empresa servidor

La nostra web utilitza servidors publicitaris per tal de facilitar els continguts comercials que visualitzes a les nostres pàgines. Aquests servidors publicitaris utilitzen cookies que li permeten adaptar els continguts publicitaris als perfils demogràfics dels usuaris:

Google Analytics:

Google Analytics és un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( “Google”).

Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar al website a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web.

La informació que genera la cookie sobre el teu ús del website (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google. Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del seu ús del website, recopilant informes de l’activitat del website i prestant altres serveis relacionats amb l’activitat del website i l’ús d’Internet.

Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així li ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi.

Com a usuari, i en exercici dels teus drets, pots rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l’ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, però, has de saber que si ho fa pot ser que no puguis fer servir la plena funcionalitat d’aquest lloc web.

En utilitzar aquesta web, d’acord amb la informació facilitada en aquesta Política de Privacitat, acceptes el tractament de dades per part de Google en la forma i per als fins indicats.

Per a més informació, pots consultar la política de privacitat de Google a https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

 

MESURES DE SEGURETAT

Com a titular del web, deshuesadoschacon.es hem adoptat totes les mesures tècniques i d’organització necessària per garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per evitar la seva pèrdua, alteració i / o accés per part de tercers no autoritzats.

Hem creat i gestionat tots els protocols que considerem suficients per mantenir les nostres dades de forma segura i protegits.

 

AVÍS LEGAL

L’Avís Legal té l’objectiu d’informar dels teus drets i obligacions com a usuari d’aquest lloc web. Aquí trobaràs tota la informació que necessites sobre aquest lloc web, la seva activitat, les dades personals que recull i la seva finalitat, així com les normes d’ús que regulen l’ús d’aquesta web.

NORMES D’accés al lloc web

Com a usuari de la nostra web, també tens una sèrie d’obligacions:

No podràs utilitzar aquest lloc web per a la realització d’activitats contràries a les lleis, a la moral, a l’ordre públic i, en general, a fer un ús conforme a les condicions establertes en el present Avís Legal.

No podràs realitzar activitats publicitàries o d’explotació comercial remetent missatges que utilitzin una identitat falsa.

Tu seràs l’únic responsable de la veracitat i exactitud dels continguts que introdueixis en aquesta web i de les dades personals que ens facilitis amb les finalitats previstes en la nostra Política de Privacitat.

També seràs l’únic responsable de la realització de qualsevol tipus d’actuació il·lícita, lesiva de drets, nociva i / o perjudicial en els llocs de tercers als que et puguem derivar des d’aquest lloc web per al desenvolupament de la nostra activitat.

Com a responsable del lloc web, deshuesadoschacon.es podré interrompre el servei de la pàgina que estigui sent utilitzat per l’usuari i resoldre de manera immediata la relació si detecta un ús del web o de qualsevol dels serveis que en la mateixa s’ofereixen que pugui considerar contrari a l’expressat en el present Avís Legal.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La totalitat d’aquest lloc web (text, imatges, marques, gràfics, logotips, botons, arxius de software, combinacions de colors, així com l’estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts) es troba protegida per les lleis vigent sobre Propietat Intel·lectual i Industrial, quedant prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, excepte per a ús personal i privat.

Com a titular d’aquest lloc web, deshuesadoschacon.es no garanteix que els continguts siguin precisos o lliures d’error o que el lliure ús dels mateixos per part dels usuaris no infringeixi els drets de terceres parts. El bon o mal ús d’aquesta pàgina i dels seus continguts és responsabilitat de l’usuari.

Així mateix, queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o redifusió, total o parcial, de la informació continguda en la pàgina, qualsevol que fos la seva finalitat i el mitjà utilitzat per a això, sense autorització prèvia de deshuesadoschacon.es

 

ENLLAÇOS O LINKS

Aquest lloc web inclou enllaços o links a llocs de tercers. Les pàgines pertanyents a aquests tercers no han estat revisades ni són objecte de controls per part nostra, de manera que posar URL completa no podrà ser considerat responsable dels continguts d’aquests llocs web, ni de les mesures que s’adoptin relatives a la seva privacitat o al tractament de les seves dades de caràcter personal o altres que es puguin derivar.

Per tot això, et recomanem la lectura detinguda de les condicions d’ús, política de privacitat, avisos legals i / o similars d’aquests llocs.

 

LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

En exercici del seu dret com a usuari d’aquesta web, us informem que deshuesadoschacon.es no es fa responsable en cap cas del següent:

La qualitat del servei, la velocitat d’accés, el correcte funcionament ni la disponibilitat ni continuïtat de funcionament de la pàgina.

L’existència de virus, malware, programes maliciosos o nocius en els continguts.

L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal.

La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris en aquest lloc web.

Dels danys que poguessin provenir de l’ús il·legal o indegut d’aquest lloc.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

Aquest lloc web compleix amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, el que implica que, com a usuari, hauràs de donar el teu consentiment exprés abans de facilitar-nos dades personals a través dels diferents formularis posats a disposició en les seccions de la nostra pàgina.

Per això, en nom de la transparència i l’exercici del teu dret, el nostre deure és informar-te sobre les dades personals que recaptem, emmagatzemem i tractem i amb quines finalitats, tenint en qualsevol moment la possibilitat de revocar lliurement el teu consentiment.

 

POLÍTICA DE COOKIES

Tal com et vam informar res més accedir al nostre web, aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers amb l’objectiu de proporcionar la millor experiència d’usuari i desenvolupar la nostra activitat.

En qualsevol moment, tindràs l’opció de configurar el teu navegador per desestimar l’ús d’aquestes galetes que, en algun cas, afectaran a la teva experiència d’usuari.

Per accedir a la informació completa sobre l’ús de cookies en aquest lloc web, la seva finalitat i la seva desestimació, pots consultar la nostra Política de Cookies.

 

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT

El present Avís Legal es troba sotmès a la legislació espanyola vigent.

Amb caràcter general les relacions entre DESHUESADOS CHACON S.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en la web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Per a qualsevol qüestió litigiosa les dues parts, DESHUESADOS CHACON S.L. i l’Usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls, se sotmeten a la jurisdicció i competència exclusiva dels Jutjats i Tribunals de Província de Girona (Espanya).

Si tens qualsevol dubte sobre aquest Avís Legal, pots enviar-nos un correu electrònic a deshuesadoschacon@deshuesadoschacon.es